Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές λύσεις σε ένα τραπέζι είναι το ρολό! Τα ρολά είναι μια κατηγορία μόνα τους, καθώς μπορούμε να φτιάξουμε ρολό από οποιοδήποτε κρέας επιθυμούμε. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κομμάτια ιδανικά για φούρνο είτε από μοσχάρι είτε από χοιρινό είτε από κοτόπουλο.Τα κομμάτια έχουν ως εξής ανά κατηγορία:
Μοσχάρι:
- Λάπα
- Καπάκι σπαλομπριζόλας
- Ελιά
Χοιρινό:
- Λαιμός
- Μπούτι
- Σπαλομπριζόλα
- Πανσέτα
Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμο ρολό και από εμάς!
Κοτόπουλο:
- Μπούτι
- Στήθος
Αρνί ή Κατσίκι:
- Μπούτι