Όλοι αποθηκεύουμε τρόφιμα στην κατάψυξη, τόσο ωμά όσο και μαγειρεμένα κρέατα. Ωστόσο, το ερώτημα είναι: ξεπαγώνουμε σωστά τα τρόφιμά μας; Συνήθως βιαζόμαστε να μαγειρέψουμε κάποιο τρόφιμο που ήταν στην κατάψυξη, όμως δεν ξέρουμε πως ο τρόπος να το κάνουμε αυτό, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ας δούμε τι είναι απαγορευτικό για το ξεπάγωμα του κρέατος:

Unsplash
-
Ξεπαγώνετε τις τροφές σε θερμοκρασία δωματίου
-
Ζεστό νερό

Unsplash
-
Στον φούρνο μικροκυμάτων