Ένα λαχταριστό κοντοσούβλι, ζουμερό και με τα απαραίτητα μπαχαρικά είναι ένα έδεσμα στο οποίο κανείς δεν αντιστέκεται. Φυσικά, μπορείτε να το προμηθευτείτε έτοιμο, ωστόσο πάντα η ευχαρίστηση του να φτιάξετε κάτι τέτοιο μόνοι σας για την οικογένεια και τους φίλους σας, θα σας δώσει άλλη ευχαρίστηση. Ποια είναι όμως η συνταγή και τα μυστικά για να πετύχει το εγχείρημα;
Aπό εμάς θα χρειαστείτε 1 κιλό (και λίγο παραπάνω) χοιρινό λαιμό (χωρίς κόκαλο) κομμένο σε μεγάλους κύβους. Πείτε μας την συνταγή που θα προετοιμάσετε και το έμπειρο προσωπικό της Αγοράς Κρεάτων Σουβατζόγλου θα σας ετοιμάσει τα κομμάτια για το κοντοσούβλι ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Φωτό: Unsplash